Mentale dieet plan

Het motto van het mentale dieet plan is, afslanken zit tussen je oren. Het mentale dieet plan is simpel te volgen en het afvallen gaat ook erg gemakkelijk. Wat is het mentale dieet plan dan precies en waarom werkt dit dieet wel.

Algemene informatie

Mentale dieet planHet mentale dieet plan is bedacht door schrijfster Katja Callens. Het idee achter het mentale dieet plan, is om de stofwisseling te veranderen. Door de stofwisseling te veranderen zullen calorieën sneller worden verbrand. Ook als het lichaam in ruststand is.

Tijdens het mentale dieet plan worden er ook mentale oefeningen verkregen. Op die manier is het lichaam mentaal klaar om af te vallen. Naast deze twee punten geeft het mentale dieet nog 7 verschillende manieren om vet te gaan verbranden, onder andere door mindful met sport om te gaan.

Tijdens het mentale dieet plan hoeven er geen calorieën te worden geteld en mag er veel gegeten worden. Tijdens het mentale dieet plan zullen er veel eiwitten genuttigd worden, maar wel erg gevarieerd. Slechte koolhydraten die onder andere zitten in suiker, frisdrank, aardappelen, rijst en vruchtensappen zijn tijdens dit dieet verboden.

De werking van het mentale dieet plan

Tijdens het volgen van het mentale dieet plan, mogen er per dag 6 maaltijden genuttigd worden. Er zijn verschillende producten die tijdens dit dieet genuttigd mogen worden en daar kan dan ook uit gekozen worden. Tijdens bepaalde dagen in het dieet mogen er zelfs geen koolhydraten en vetten gegeten worden. Dit is om de stofwisseling te activeren, en zo gaat de verbranding van de lichaamsvetten sneller.

De volgende producten mogen worden gegeten tijdens het mentale dieet plan. Vis, mager vlees, eieren, zuivel en groente. Ook moet er veel en regelmatig water gedronken worden.

Het mentale dieet werkt met een voedingsschema dat strikt gevolgd moet worden. Dit schema zorgt er voor dat de stofwisseling steeds wordt verrast. Doordat de stofwisseling steeds wordt verrast moet het moeite blijven doen om calorieën te verbranden. Zo zijn er dagen dat er alleen maar eiwitrijk voedsel gegeten mag worden. Deze dagen worden afgewisseld met dagen dat alles gegeten mag worden en dagen dat er een combinatie wordt gemaakt van eiwitten en groenten.

Het mentale dieetplan werkt met een checklist, zodat er gecontroleerd kan worden of alle adviezen zijn opgevolgd en of alle oefeningen zijn uitgevoerd.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.