Suikervrij dieet afvallen

Je kunt afvallen met een suikervrij dieet, suiker is een echte dikmaker. Gezond leven is belangrijk, we houden misschien wel iets teveel van snoepen en andere lekkere dingen. Suikers vinden we lekker, maar het zijn ook juist de stoffen die ons dik maken.

Suikervrij dieet afvallenAf en toe een snoepje kan geen kwaad, maar als we bijv. een zak snoepjes open hebben dan moet deze vaak op. Daarom is het belangrijk dat we onszelf aan de regels houden en de zak dicht kunnen doen, maar er zijn dan weer andere gezinsleden die aan de snoepjes beginnen en dan is de verleiding soms (te) groot. Teveel aan suikers is voor niemand goed. Daarom moet er een balans worden gezocht in welke hoeveelheid goed is en wat teveel is. Er kan daarom een suikervrij dieet worden gevolgd om er voor te zorgen dat je van de snoepjes af gaat blijven en aan je lichaam gaat werken.

Heb je een doel voor ogen wat je wilt bereiken? Misschien wil je vijf kilo kwijt, misschien wel meer. Daarom is het goed dat je die keuze nu gaat maken. Als de andere gezinsleden ook af willen vallen stel dan voor om samen een suikervrij dieet te volgen zodat je samen af kunt vallen. Dit is een goede manier om het beter vol te houden en je kunt elkaar er ook in stimuleren. Als je voor een suikervrij dieet gaat kiezen haal dan alle suikers uit huis die je lekker vindt en moeilijk kunt laten liggen. Als je boodschappen gaat doen wen jezelf dan aan dat je alleen gaat halen wat je nodig hebt en blijf bij de snoepafdeling weg.

Minder suiker en je valt snel af

Als je veel suikers binnenkrijgt, dan kan dat er voor zorgen dat je ook de nodige kilo’s aankomt. Daarom is het goed dat je hier wat aan gaat doen en af gaat vallen, je hebt het zelf in de hand wat er allemaal binnenkomt. Je krijgt je de pondjes er snel bij, maar afvallen is vaak lastiger.

Daarom is het goed dat je nu zelf aan een suikervrij dieet gaat werken. Je kunt er hiermee voor zorgen dat je je leefstijl gaat veranderen. Geef ook het goede voorbeeld aan de kinderen, een gezonde snack na schooltijd is even lekker als een snoepje en veel beter voor de gezondheid! Kinderen moeten niet teveel suikers binnenkrijgen, dat is voor hen niet goed dus zorg er voor dat je hier wat aan doet en zorg dat zij een goed voorbeeld krijgen.

Een suikervrij dieet voor het hele gezin kan eens in de zoveel tijd een goede keuze zijn zodat je je leefstijl weer eens goed gaat bekijken en aan gaat passen! Maak hier tijd voor vrij om samen een plan te maken en schrijf op wat je even achterwege gaat laten, weg met al dat lekkers. Niet meer denken aan snoep en chips maar aan een gezond lichaam werken!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.