Tips om af te vallen

Er zijn meerdere tips die gebruikt worden bij het afvallen. Het is belangrijk om suikers te vermijden. Vaak zijn dat calorieën zonder enige toevoeging in het lichaam zoals dus suiker. Zoals we onder het kopje ‘Waarom heb ik altijd honger?’ hebben we besproken hoe het kan dat iemand altijd honger heeft. Daar staat ook in dat suikers niet de oplossing zijn voor het stillen van de maag. Toch zijn niet alle suikers per direct slecht; fruit bestaat voor een groot deel ook uit suiker maar zijn niet slecht. Dat komt door de vezels, vitamines en mineralen die erin zitten.

Tips om af te vallenFrisdranken

Als je veel dorst hebt kan het zijn dat je direct een glas limonade of frisdrank wilt pakken. Toch is het soms beter om in plaatst van die frisdrank of limonade gewoon een glas water te pakken, als het je helpt eventueel een glas koude thee zelfs. Zoals iedereen weet bevat water geen calorieën maar kan zal het hongergevoel toch met water worden onderdrukt.

Bewegen

Als je liever meer sport dan eten wilt laten staan raden we het aan om aan een cardiotraining te gaan deelnemen. Uiteraard moet die training rustig beginnen en geleidelijk opgestart worden, dit zorgt ervoor dat het lichaam extra snel veel calorieën verbrandt. Toch is het ook hierbij handig dat er wel geminderd wordt met het eten. Er zit namelijk een gevaar in dat er na de training direct gegeten wil worden, dan is er niks aan de training geweest.

Kort samengevat; meer verbranden en meer doelgericht eten zorgt voor een gezondere levensstijl. Dat zal er voor zorgen dat er gezond kan worden afgevallen.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.