Snel afvallen tips

Wil je graag afvallen? Dan hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet die je kunt gebruiken om af te vallen. Misschien staat bij jou het snel afvallen centraal, maar het ligt er aan wat je verstaat onder snel afvallen. Het gaat er natuurlijk om dat je lichaam er aan kan wennen en dat is van groot belang. Het afvallen kan namelijk pas wanneer je echt een doorzetter bent en een doel voor ogen hebt. Je kunt nu wel denken; ik ga afvallen, maar over een paar uur zit je misschien weer aan de suikers. Dit is natuurlijk niet stimulerend. Maar het gaat erom dat je weet waar je naar toe wilt werken, wil je bijv. die leuke broek weer aan of wil je er in de zomer extra goed uitzien? Dat kan een doel voor je zijn en dan kun je hier nu aan werken met afvallen.

snel afvallen tipsSnel afvallen moet op een verantwoorde manier gedaan worden. Dit kan worden gestart door snacks e.d. te laten liggen en veel water te drinken. Water zorgt er voor dat je gevoel van honger ook deels wordt weggenomen. Dit wil niet zeggen dat je de hele dag alleen maar water moet drinken en niet moet eten maar het is een combinatie van gezond eten, bewegen en veel water drinken. Je gaat water drinken in plaats van koffie, daarnaast laat je cafeïne dranken ook staan. Hier zitten veel suikers in en dat zijn juist de dikmakers. Het is daarom nu de bedoeling dat je je eigen eetpatroon voor jezelf inzichtelijk maakt. Hoe pak je dat aan?

  • Schrijf op wat je de hele dag door eet;
  • Kijk naar de ingrediënten en maak een overzicht wat je niet nodig hebt;
  • Je kunt een lijst maken met vervangers;
  • Start op een dag dat je er echt voor wilt gaan en weet dat je een doel voor ogen hebt;
  • Schrijf het doel voor jezelf op;
  • Maak een planning wat je per dag wilt eten en wat daar tegenover staat;
  • Je kunt ook iedere dag een wandeling meer maken, schrijf dat ook op of maak gebruik van een fitbit om je vooruitgang te tracken.

Op deze manier heb je een overzicht waar je je aan moet houden en je kunt per keer afvinken wanneer het gelukt is.

Kies nu voor snel afvallen op een gezonde manier

Een dieet volgen en meer bewegen dan kun je snel afvallen op een gezonde manier. Je gaat er op letten wat je eet en daarnaast zie je ook in wat meer bewegen met je doet. Je krijgt meer energie en je vetten worden sneller verbrand. Als je nu ook kiest voor snel afvallen dan kun je die keuze nu maken en beginnen met je overzicht. Het is belangrijk dat je weet wat je eet voordat je je leefstijl kunt veranderen en kunt afvallen!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.