Sonja Bakker dieet

Sonja Bakker is een gewichtsconsullente die haar eigen dieet heeft ontwikkeld. Het Sonja Bakker dieet is een erg populair dieet dat door vele Nederlanders gevolgd wordt. Het dieet is zo populair dat er al meerdere boeken met recepten geschreven zijn.

Algemene informatie

Sonja Bakker is een gewichtsconsullente die door verschillende cursussen haar eigen dieet heeft ontwikkeld. Bij het Sonja Bakker dieet is het de bedoeling dat de manier van eten aan wordt gepast. Elke dag zullen er een minimum aan calorieën het lichaam binnen komen, waardoor het lichaam kan gaan afvallen. Tijdens dit dieet zal er gevarieerd gegeten worden, er zal veel groente genuttigd worden en juist weinig vet. De bedoeling van het Sonja Bakker dieet is niet alleen afvallen. Ook is het de bedoeling dat dit dieet gezien wordt als een levenswijze.

Werking van het Sonja Bakker dieet

Tijdens het volgen van dit dieet zijn er strikte regels die een paar weken lang gevolgd moeten worden. Zo mogen er drie hoofdmaaltijden gegeten worden en daarnaast nog een aantal tussendoortjes die caloriearm moeten zijn. Ook moet er voldoende water gedronken worden. Minimaal twee liter water per dag. Water zorgt ervoor dat het lichaam voldoende vocht binnen krijgt, maar zo kunnen ook alle afvalstoffen het lichaam verlaten.

Het Sonja Bakker dieet is erg divers. Zo zal er erg gevarieerd gegeten worden. De ene dag zal er ontbeten worden met een belegde cracker, terwijl de volgende dag er een plak ontbijtkoek als ontbijt genuttigd mag worden. Eigenlijk mag bij het Sonja Bakker dieet alles gegeten worden. Het gaat alleen om de porties. Er mag van alles niet zoveel worden gegeten. Alles moet met mate.

Voor- en nadelen Sonja Bakker dieet

Een voordeel van het Sonja Bakker dieet is, dat alles gegeten mag worden Er hoeven dus geen speciale producten in huis te worden gehaald. Een ander voordeel van dit dieet is, dat het een erg veelzijdig dieet is. Er hoeft niet elke dag hetzelfde te worden gegeten.

Een nadeel van het Sonja Bakker dieet is dat er maar weinig calorieën het lichaam binnen komen. Daardoor kan er een slap en futloos gevoel ontstaan.

Meer info over het Sonja Bakker dieet kan je hier terugvinden.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.