Het Sonja Bakker dieet: meer tips & tricks

Nederlands bekendste gewichtsconsulente is natuurlijk Sonja Bakker en ze heeft haar bekendheid voornamelijk te danken aan haar boeken die ze geschreven heeft over gewicht, gezondheid en afvallen. Het dieet dat Sonja Bakker ontwikkeld heeft staat vooral bekend als het dieet waarbij je niet hoeft te letten op het aantal calorieën. Het Sonja Bakker dieet brengt namelijk een verandering aan in het eetpatroon en de levensstijl van de deelnemer.

Wat is de methode van Sonja Bakker:

Sonja Bakker hanteert bij haar dieet dat er dagelijks gezonde voedingstoffen tot het lichaam worden genomen door middel van een uitgebalanceerd voedingsschema. Door het volgen van de richtlijnen zoals Sonja Bakker deze voorschrijft wordt de deelnemer van het dieet bewust over wat gezonde voeding is, hiervoor word gebruik gemaakt van de schijf van vijf. Door iedere dag gebalanceerd en gevarieerd te eten door keuzes te maken uit de schijf van vijf blijft het lichaam zowel met het ontbijt, de lunch en het avond eten gevoed met gezonde en verantwoorde voeding. Het dieet geeft zelfs voldoende ruimte voor een gezond tussendoortje.

Het dieet van Sonja Bakker geeft inzicht in gezonde voeding en hoe er op een verantwoorde manier lichaamsgewicht verlies kan gaan optreden en dit allemaal zonder dat het een al te moeilijke opgave word om het dieet volgens de regels te blijven volgen. De manier waarop Sonja Bakker dit doet is met de welbekende weekmenu’s die zij heeft samengesteld waarbij er gevarieerd gegeten zal worden bij het ontbijt, de lunch, het avondeten of wanneer er een tussendoortje genomen zal worden. Het Sonja Bakker dieet moet in de loop van tijd zorgen voor een verandering in het eetpatroon van de deelnemer en het belangrijkste dat er door het veranderen van de eetgewoonten gewichtsafname zal optreden. Een ander belangrijke voorwaarde bij het dieet is dat er dagelijks gesport moet worden om tot het gewenste resultaat te komen, daarnaast is sporten gezond en zal het lichaam sterker worden. Om tot het gewenste resultaat te komen en om op gewicht te blijven raad Sonja Bakker aan om het dieet zes dagen te volgen en één dag niet. Kortom het dieet van Sonja Bakker is een makkelijk en goed vol te houden dieet.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.